Två Picasson i farten

Hos famo&fafa brukar Viggo och Elin måla, tror de gör de alla gånger de är där. Flera gånger har främst Elin pratat om det här hemma också, hon vill måla. Många gånger har tillfället varit olämpligt eller också har nerverna varit slut för den dagen. Mina nerver då alltså. Men idag fick hon plocka fram vattenfärgerna ur lådan. Jag bredde ut underlag och tog fram vattenfärgspapper (köpte på Tiimaris konkursrea för en billig peng), penslar och vatten.

Så satt de två där bredvid varandra och koncentrerade sej på målandet. Elin målade bland annat raketer, mycket tal om nyårsraketer här ännu. Hon planerar redan nästa nyår, det ska skjutas raketer med Tofi igen. Viggo har Djungelboken på tapeten just nu, han målade en stilig tiger och vår tv. Det här ska vi absolut göra om snart igen, det var inte så stressframkallande som jag tänkt mej.

vattenfärger

måla raketer

måla tiger