För mej själv

Söndag eftermiddag var jag ensam hemma. Det var skönt till en början. Men sedan blev det rätt så tråkigt. Hade ingen ork eller lust att göra något, degade bara i soffan och väntade på att få hem familjen. Mellan allt slappande fick jag ändå tvättat barnens overaller, de var så smutsiga så de stod av sej själv i tamburen. Nu då snön äntligen är här får de båda använda de egentliga vinterkläderna. Tvättade också min vita vinterjacka, nu är den vit igen. Och tog ner de där sista julpynten. Men det var allt.

lyckta

2 svar på ”För mej själv

    • Brukar köra rätt samma alla gånger, eller egentligen variera mellan två. I båda finns naturell yoghurt och mjölk så konsistensen blir lagom lös och banan. Så tillsätter jag jordgubbar eller jordgubbar och blåbär, lite efter humör. Ibland har jag gjort med mango och banan också.

Kommentarer är stängda.