Beroendeframkallande

Så sent som idag märkte jag att jag blivit riktigt beroende av den externa blixten till kameran. Är inte nöjd med bilderna tagna inomhus utan blixt. Det blir bara grynigt och suddigt. Delvis kanske det beror på mina kunskaper också, men till stor del på brist av ljus. Bara jag ännu lär mej använda blixten så där på riktigt. Ibland blir bilderna för ljusa, för gula eller annars bara fel belysta. Några bilder på det. Den första utan blixt, de två andra med tagna med den externa blixten.

grannar utan blixt

Kompisarna hade ledig dag från dagis idag och vi fick sällskap. Pojkarna trivs jätte bra ihop och har inte svårt att hitta en gemensam lek. Även om det också händer ibland. Flickorna har inte hittat varandra ännu, men de leker sina egna lekar eller med pojkarna. Och jag får sitta i soffan och prata bort några timmar med en vän, underbart!

lek med grannar

lek med J