Bra start på året

Efter två dagar klubbar och dylikt kan jag konstatera att allt börjat bra. Det har inte varit farligt tungt att promenera. Viggo stor trivs med kompisarna. Elin är också glad då klubb och rytmik börjat igen. Hon gillade att det är ett bekant ansikte som fortsatte dra rytmiken efter oss och var ivrigt med i alla sånger och lekar.

rytmiken rytmik 2

 

Jag fick låna ett objektiv från Canon, EF 24-105mm f/4L IS USM. Efter en dag med objektivet fast satt i kamerahuset är jag rätt nöjd med resultatet. Dessa bilder från rytmiken är tagna utan blixt inomhus i denna gråa dag. Visst blev flera av bilderna gryniga och blixten gjorde susen, men bra mycket bättre blev det än jag vågade vänta mej. Gillar också zoom möjligheten och att f-värdet inte ändrar i takt med att jag zoomar. Nu tar inte utrymmet slut på samma sätt som med 50mm objektivet jag annars använder.

Ett svar på ”Bra start på året

  1. Pingback: Jag tog mod till mej! | Sagoborgen

Kommentarer är stängda.