Juldag med full fart

Så fort vi steg innan för dörren hos barnens farföräldrar var det livat. Kusinerna hade väntat på Viggo och Elin för att få öppna paketen som väntade under granen. Några paket per man var snabbt öppnade. Elin hade ro att se vad de andra fick där i vimlet och började sedan med sina paket. Av sin farbror med sambo fick barnen ett memoryspel han gjort själv. Jag ska visa det en annan dag, så snyggt!

mer julklpappar

mera presenter

Elin fick en ny docka med en massa tillbehör. Hon fattade genast tycke för den och pysslade om och böt kläder. Efter jullunchen hade hon den med sej ut och vila. Julmaten smakade gott idag också. Kanske lite extra gott då jag inte själv tillrätt någonting till denna dukning.

_MG_3100

Viggo fick en bilbana han önskat sej. En likadan som kusin N har. Som man lär ska få köpa tilläggsdelar till också. Viggo var inte lite begeistrad av gåvan.

bilbana

Vi kom hem i tid på eftermiddagen. Viggo hade blivit lovad lego bygge. Några delar till borgen blev färdiga igen. Elin fortsatte sköta om dockan. Först var hon rätt överraskad då dockan hade kommit med hem. Hon hade trott att den skulle bli hos famo och fafa. En stund låg hon på golvet och kramade om den. Sedan började ett oändligt blöj och klädbyte varvat med matning och läggning.

nya dockan

bygga borg

2 svar på ”Juldag med full fart

Kommentarer är stängda.