Julgranskog blir till

Det blev ännu en dag hemma mellan fyra väggar. Viggo la in en beställning på pyssel. Jag funderade och grävde i skåpen medan barnen väntade otåligt. Det fick bli julgranar i grön kartong dekorerade med silkespapperskrutt och glitter.

gran pyssel

Jag klippte ut granar och barnen skruttade papper.

silkespapper pyssel

Viggo limmade sina bollar i fina rader längs hela granen.

granpyssel

Elin var noga med att placera en boll på varje gren.

klippa gran

Den tredje granen vågade Viggo klippa ut själv. Gick jätte bra, toppen ville han ha hjälp med.

granskog

Nu pryder en julgranskog väggen i barnens rum. Alla fem olika och personliga.

Ps. Har till låns ett 50mm objektiv från Canon. Har haft det en gång förut en snabbis också. Gillar ljusstyrkan nu redan. Alla dessa bilder är tagna utan blixt denna gråa torsdag. Men likväl klarar jag mej med mitt billighets 50mm och blixten jag börjat förstå mej lite på. Är fortfarande sugen på ett nytt objektiv, men inte en bättre variant på ett jag redan har. Trots det njuter jag av fotografera med detta objektiv ännu en vecka.