Som en fredag, men ändå inte.

Sista arbetsdagen för den här veckan. Nästa vecka kvar och det blir jullov från diverse klubbar. Ser fram emot några veckors paus och lite ledigt för hela familjen.

Vi kom inte iväg till Viggos klubb idag. Istället blev det lekpark en liten stund. Rutschbana åktes med hurja fart den här gången. Senast löpte det inte så värst bra. Vi hittade ett fruset dike där barnen sprang fram och tillbaka. Sedan blev himlen plötsligt mörk grå, det började blåsa och snöa. Då bestämde vi att vi var färdiga i parken.

frost frost 2 isbana isbana spenatplätt

Till lunch stekte jag spenatplättar, då det inte fanns annat att ta till i kylskåpet. På kvällskvisten veckohandlade vi, som mången annan. Nu är kylskåpet fyllt för de kommande dagarna. En hel del roligt program inplanerat för den långa helgen. Lite vila ska jag väl också hinna med. Försöka åtminstone.