Terapi för själen

Jag fick många lediga timmar i går. Jag och grannen styrde bilen i duggregnet mot Esbo. Vi började med en runda på Nella&Nuttu. Kom ut med några böcker och en pytteliten mössa. På Akseli loppiset gjorde vi inga fynd, även om utbudet var stor. Istället förvånade vi oss över vad allt folk försöker sälja. Vad sägs om en söndrig overall till vintern eller lite använd solkräm till vinterns resor?

Vår Esbo runda tog en sväng vi Lafkan i Grani där vi också kom ut tomhänta. Sista stoppen på Ikea sluta allt annat än tomhänt. Lite besviken blev jag ändå, Agam stolen jag var ute efter var tillfälligt slut. Men Expedit hyllan och lådorna fanns det gott om. Hittade också två dynor att bunkra upp med i sängen. Det börjar bli krångligt att hitta bekväm ställning att sova i och jag hoppas få hjälp av dynorna. Som bonus blev det några pappersprodukter och paketpapper. Rundans absolut bästa var sällskapet och att få umgås med en vän i flera timmar.

Väl hemma började byggandet och möblerandet.  Mer om det senare med bilder och allt.

2 svar på ”Terapi för själen

Kommentarer är stängda.