Blingobrunch hos Danni

Det här kunde jag lätt bli van med. Brunch med trevligt gäng tjejer (eller kvinnor är vi väl redan) och Blingo kläder som efterrätt. Vad är egentligen ett bättre sätt att tillbringa en ruskig söndag?

brunch

Danni hade trollat fram härliga läckerheter, åter igen. Räktårtorna föll jag för, de var jättejättejätte goda.

brunch 3

Den här vännen har öga för snygg dukning och uppsättning. Allt ser vackert och genomtänkt ut. Till råga på allt smakar det utsökt också.

dukning

Mellan brunch och kaffe visade Jenni Blingos nya vinterkollektion. Kläderna var mycket finare live än på datorskärmen, även denna gång.

blingo

Ett blommigt plagg blev det åt mej själv, den där megastora scarfen. Härlig att få vira in sej i då det är kallt. Alla tre barnen fick också var sitt plagg, men inga blommor där inte.

blingo 2

Tack Danni och tjejerna! Detta hoppas jag vi kan göra om snart igen. Passar bra med bara brunch också. Det var skönt att få sitta och prata mamma-snack i många timmar och inte bra den sockersöta delen utan också den gråa vardagen.

4 svar på ”Blingobrunch hos Danni

    • Tack det samma! Och en ny brunch ska definitivt genomföras, det är något terapeutiskt med det konceptet! Hih, du och kaffekoppen 😀

Kommentarer är stängda.