Samma visa

Elin hann önska flera sånger före vi var framme på baby cafét idag. Hon visste precis vilka sånger hon ville sjunga med Marika. När det var dags att börja sjunga var hon lika ivrig som alltid. Bläddrade i sitt sånghäfte och valde ut sånger. Men hon sjöng inte med i värst många sånger. Hemma på eftermiddagen däremot fick vi höra allt hon sjungit på förmiddagen. Det är underbart  att se hur mycket hon njuter av sång och musik.

baby café

Viggo hade haft en bra dag på klubben. Som alla dagar. Han väntar från fredag morgon på följande klubbdag. Idag sken han i kapp med solen då han märkte att bästisen redan var där när vi kom, deras bil stod parkerad på parkeringen. Bävar lite för januari, då ska bästisen sluta på klubben. Som tur blir det kvar många andra kompisar på klubben, utan sällskap blir han ej. Men tror ändå att det kan vara svårt till en början.