Pussel i Blingo

Det händer sällan, men ibland sitter Elin stilla en längre stund. Idag spelade hon först ett Mumin memory spel själv och sedan pusslade hon två 20 bitars Mumin pussel med min hjälp.

blingo

Klädd i den nya långärmade från Blingo. Gillar det sköna materialet och den smala passformen på tröjan. Storlek 98/104 känns inte alls stor, utan lagom för henne. Det finns ännu utrymme att växa, men inte så det stör.

pussla

JenniPenny har avsöjat något smått från Blingos vinterkollektion som släpps om några veckor. Och här finns mera på av gästdesignern Frida Fahrman om någon vill ta en titt. Ska bli spännande att se plaggen på riktigt, vissa ser mycket lovande ut! Tror bestämt att barnen får önska sej kläder i julklapp detta år.

2 svar på ”Pussel i Blingo

  1. Vinterkollektionen är ganska grymt snygg det kan jag lova! Mycket såna färger, material och tryck som passar året runt, inte bara nu på hösten&vintern. Blir ganska svårt att välja de bästa till min egen visningskollektion då jag skulle vilja ha allt…Suck. Elin e så söt i Ilon blusen, Leona har samma i tunikamodell och där passade 98/104 henne bra fastän hon annors använder nästan bara 92 nu. Det skulle nog vara huippukiva att ha lekträff med era ungar då de är nästan i exakt samma ålder som våra. Så skulle de få se en baby dessutom, fast hej Aaron e ju snart inte längre än baby utan 1 år!! Nå han e nog ganska baby ännu…vår megababy 😉 Vilka dagar har ni inte klubb/andra hobbyn?

    • Det är lite det jag är rädd för, att det kommer att finnas för mycket fint i kollektionen… Jaiks! Funderade på den där Clover tunikan, men storlekarna var slut. Är super nöjd med blusen.
      En lekträff låter huippu! Viggo har klubb må-to förmiddagar. Eftermiddagarna är vi lediga. Och hela fredagen också. Vi får spinna vidare tex. på FB. 🙂

Kommentarer är stängda.