Kalasig lördag

Startade dagen med en vitaminrik frukost. För att det är gott och för att orka med dagens förberedelser.

hallon

Fyllde morgondagens doptårta med vitchoklad-limemousse med hallon . Resten av familjen åkte iväg på dagens kalas nummer 1.

doptårta

Jag fortsatte med dekorationer till doptårtan. Önskemålet om utseendet gällde egentligen bara färgerna. Tycker jag lyckades rätt bra.

dekorationer

Jag hann precis bli klar med allt jag tänkt när familjen kurvade in på gården och vi åkte iväg på dagens kalas nummer 2. Danni var som vanligt på strålande humör (jag fångade henne det ögonblick hon faktiskt satt ner en stund).

kafikalas

Bjudningen var utsökt!

key lime paj

Och vi fick testa Liikkuri som vår vän Leena har skapat med sin mamma. Var redan tidigare sugen på denna möbel och nu är jag bara mer. Ska försöka övertyga lite här hemma bara, inte barnen dock, de är redan sålda.

liikkuri

Ps. Parmesanbrödet var det bästa jag ätit på en stund! Rekommenderar er att pröva, Danni hade länk till receptet i inlägget märkte jag.

Ps 2. Danni har också skrivit mer om Liikkuri här. Hoppas det fungerar att länka en sökning..