Favvo bilder

Det finns många fina bilder från vår resa. Här kommer två av mina favoriter.

nr 3

 

Det är inte bara barnens kläder som blir små. Främst mina byxor börjar vara rätt obekväma nu. Som tur finns leggings!

16 svar på ”Favvo bilder

    • Tack ska du ha! Ska bli spännande att vara delaktig i trebarns klubben.. Det är dags i slutet av januari.

      • Spännande…mmm…;) Liv i luckan e det ju ren med två så en tredje märks ju knappt (not)? Av mig ska du sen inte fråga någo tips jag e ännu också helt ute o cyklar buhaha. Men härligt är det nu när våra alla tre kramas och hur de äldre älskar sin lillebror så mycket fastän de grälar sinsemellan ganska mycket. Får se hurdan meininki det är om 1 år?

        • Tungt blir det, det har jag räknat med. Kommer säkert att gå omkring som en zombie den första tiden. Men samtidigt blir det garanterat underbart. 🙂 Jag kollar med dej om ett år igen 😉

Kommentarer är stängda.