Första vardagen avklarad

Då var det på riktigt slut på semestern. Tidigt i morse steg J upp och åkte på jobb. Vi andra tog tag i vår vardag så gott vi kunde. Viggos sista klubbdag för den här veckan fixades. Systern kallades till hjälp när jag plötsligt fick tid till hälsostationen tills i dag för bort tagning av stygnen i Viggos bakhuvud. Systern fungerade som två barns mor den stunden.

Sedan fanns det gott om tid att umgås med syster och baby. För första gången lekte kusinerna ihop. Leken gick ut på att Viggo och Elin visade upp så gott som alla duplodjur åt kusinen. Och underhöll henne i babyskyddet då det var dags att skiljas åt för denna gång. Hon har förresten vuxit lilla S på några veckor. Hon ser inte längre ut som en nyfödd, utan en baby med snart två månader på nackan. Mosters hjärta smälter.

kusiner

duplo

kusiner 2

underhållning

Dagens avslutades med nygräddat butiks köpt bröd. En bra start på vardagen på alla sätt.

bröd

2 svar på ”Första vardagen avklarad

  1. Elin o Viggo va nog så söta när dom lekte me henne 🙂 Dom får gärna komma o underhålla henne i bilen!

    • Du får låna dem när som helst som underhållare! De jobbar gratis, dessutom. 😉 Eller kanske mot lite mat.

Kommentarer är stängda.