Klädpartyt

me&i hösten 2013

På eftermiddagen åkte jag på klädparty till Pia. Me and I höstkollektionen var temat. Hade lite kollat in kläderna på nätet. Förvånade mej över hur få plagg jag fastnade för, brukar alltid finnas något jag ”måste få” bland barnkläderna. Lika var det i verkligheten. Visst är kläderna fina och färgglada, men den här gången var det något som inte klickade. Ännu. Det hinner ju ändra då kläderna börjar synas på barn i omgivningen. I kvinnornas kollektion fanns det däremot flera plagg jag fattade tycke för. Det blev till slut några par byxor, åt mej och åt Elin.

Sofia

Sofia var också hemma. Hann inte riktigt leka den här gången, tråkigt. Men en annan gång ska vi bygga lego, det lovar jag. Tack Pia för inbjudan och godsaker. Tack Jenny för skjuts och sightseeing förbi alla bilköerna.

4 svar på ”Klädpartyt

  1. Så lite så… Sightseeing var de indeed… 🙂 hah vilken tur jag hade, hittade ett par splittnya svarta slimsweatpants på vår lokala loppis för 10€… Tack Pia för vår del oxå!

Kommentarer är stängda.