Dagens lättnad

Jag var inställd på en liknande morgon som igår när jag förde Viggo till klubben. Men tsiih, där fick jag mej allt. Hemma var han ängslig och orolig, ville gärna att jag stannade med honom på klubben. Framme på klubben började leken med kompisarna direkt. Han vinkade bara glatt när jag sa att vi går till babyklubben med Elin. Gissa om jag var förvånad! Och glad. Skönt att han gillar stället, även om det är lite spännande och nytt nu i början.

klubben

Jag och Elin gick till föräldra-barn klubben i övrevåningen. Vi var få, men kanske de andra vaknar till hösten och starten lite senare. Elin trivdes och gillade att sjunga och leka. Lite blyg var hon stundvis. När vi hämtade Viggo klockan 12 började han gråta. Han ville inte komma hem, han ville ännu leka ute. Vi stannade en liten stund på klubbens gård före vi åkte hem.

I dag har jag varit på mycket bättre humör, haft mer energi och ork än dagen innan. Allt för att morgonens lämning på klubben inte var lika svår som igår.