En semesterdag hemma

Att fira semester i hemknutarna är skönt det också. Medan skolorna i vår kommun började i regnigt väder styrde vi till simhallen på morgonsim. Där var det lugnt må jag säga. Besöket var lyckat och vi ska försöka komma iväg en morgon till denna vecka. Dessutom är det förmånligare att simma på morgonen före klockan 10.

Sedan fick vi besköt av syster & c:o. Det hade redan gått en vecka sedan sist och lilltjejen hade vuxit igen. Dagen avslutades med matbutiksbesök för mej och Elin, medan Viggo lekte med grannen J på gården. En skönt händelserik dag hemma.

Några bilder från denna måndag tagna med ett objektiv jag testar från Canon, EF 50 mm f/1.4 USM. Har ju själv den billigare varianten, EF 50 mm f/1.8 II. Under dessa några dagar har jag inte märkt så stor skillnad. Testobjektivet är tystare och väger mer.

klossar

pussel

kusin 1

stora och små tår

nyfiken på kusinen

6 svar på ”En semesterdag hemma

Kommentarer är stängda.