En bra början

Efter barnens födelsedagar uppstod ett litet problem. Förvaring för både lego och duplo svämmar över. Eller legoklossarna har saknat vettig förvaring, medan jag varit super nöjd med korgen för duplo.

lego kris

Tågbanan som bott i kistan fick flytta upp i barnens rum och legona fick ett nytt hem i kistan. Jag inser att det inte fungerar i längden. Det går inte att hitta delar i kistan då den är så djup. Men det får fungera tillfälligt åtminstone.

en lösning

Nu återstår bara att hitta på något åt duplona som svämmar över ännu mer än på bilden. En till likadan korg är drömmen, men jag har inte sett av dem på länge. Får väl hitta på något annat.

duplo kris

Så länge alla klossarna finns här i vårt vardagsrum vill jag gärna att förvaringen ska se bra ut. Sedan då de flyttar in i barnens rum kan legona vara i en stor låda under sängen till exempel, men jag vill inte ha en stor låda mitt i vårt vardagsrum dag ut och dag in. Har ni tips på snygga eller diskreta lösningar, tar jag gärna emot dem.