Sommarlördag

sommarväder

Det har ju varit ett riktigt juliväder hela dagen lång. Härligt. Vi har njutit av dagen här hemma. Speciellt för denna lördag är att vi alla sov på dagen. Det händer väldigt sällan att Viggo sover nu mera. Resten av dagen har alla varit på bra humör.

linjal

Barnen har övat att rita raka streck. Det gick varierande.

fixarna

Elin och Viggo har lekt tillsammans långa stunder i flera repriser.

moster

Vi tar det här med att vara moster och kusin på allvar, jag och Elin. Eller speciellt jag ser det ut som. Vi hade sällskap av lillen med sin mamma hela eftermiddagen. Största delen av tiden gick det bra mycket bättre än min min tyder på.

Kvällen avslutades med kvällsmål på terrassen för barnens del. Samtidigt fick vi oss många goda skratt tillsammans. Och endel skratt åt barnens påhitt också.