Som igår, fast måndag

vattenlek

Vi fortsatte där vi blev igår. Barnen i poolen och jag bredvid. Lilla skillnaden från söndag, att vi idag hade pappan på jobb efter helgen. Annars var det lika skönt.

tupperware

Vatten smakar extra gott med sugrör.

kompisar

En stund senare fick vi sällskap av grannbarnen med mamma. Barnen var snabbt klara med simmande och lekte istället inne. Vi satt kvar på terrassen.

För övrigt hann jag tvätta fyra maskiner smutstvätt idag, bara så ni vet. Härligt då tvätten torkar ute. Annars är två maskiner max jag kan tvätta under en dag för att ha plats torka på. Intressant, eller hur.

En annan lika nämnvärd grej som tvätten. Fem kilo blåbär kostade 35 eurosar vid Prisma idag. Det lockade lite grann, det medger jag. Är ingen super ivrig plockare, tycker mest det är jobbigt att krypa omkring i skogen och leta efter bären. Brukar trots det ta en tur i blåbärsskogen. Får se hur det blir det här året.