Fjärilar på en äng tårta

Tårtan jag pynjade med här var alltså till barnens kusin. Hon önskade en tårta fjäriltårta. Tillsammans bestämde vi att jag gör en äng med blommor och fjärilar. Det var super kul att göra tårtan. Det är en tid sen jag gjort en tårta med bara figurer som går att sticka ut med en utstickare. Så enkelt, så snabbt och så smärtfritt!

fjäril tårta 2

Tårtan är fylld med vitchoklad mousse och hela hallon. Det smakade gott, kan jag säga.

fjäril tårta 3

Jag lät fjärilarna och en del av bladen torka före jag dekorerade. Då fick de lite liv och tårtan dimensioner.

fjärlilar blommor tårta

Alla fjärilar är penslade med kristallpulver, likaså de flesta blommor.

fjärilar blommor tårta 2

Ännu en närmare titt på dekorationerna.

2 svar på ”Fjärilar på en äng tårta

Kommentarer är stängda.