Kompisar på kalas

Viggo har pratat om att bjuda hem vänner på kalas länge och väl. Första gången efter att han gick på grannflickans prinsessparty i mars. Det har varit klart vem som ska bjudas. Två vänner från klubben, S och N. Och två syskonpar från vårt bolag. Förra veckan ritade han inbjudningar och vi skickade till klubben kompisarna. Idag var det kalasdag.

poolparty

Viggo väntade ivrigt på gästerna. N och S var på väg med sina syskon och mammor. Allt som allt blev vi tio.

jordgubbsbakelse

Efter en omgång saltig plockmat dukades det söta fram. Små jordgubbsbakelser i söta former.

chokladrutor

Som tårta fungerade en stor mockaruta. Viggo har själv dekorerat den med olika bilar från Blixten filmen. De hittade vi i butiken.

poolen

Efter allt ätande inträffade det alla väntat på. Dags att hoppa i poolen. Sju barn fick plats utan problem. Ibland strittade det lite i ansiktet, men det störde ingen. När alla badat klart hade vi ännu en liten skattjakt, utan karta. Lyckliga barn och glada mammor skiljdes åt när det var dags att gå hem.