En till sommardag

Då det ännu var mulet och rätt svalt cyklade vi iväg till rådgivningen. Viggos läkarkontroll den här gången. Medan vi var på check fick jag meddelande av en grannar. De var på väg till biblioteket där bredvid rådgivningen. Vi träffades alltså där.

tisdag

Efter biblioteksbesöket blev det glass på torget. Passade samtidigt på att köpa hem jordgubbar och ärter till mellanmål. Det finns inget som smakar bättre så här på sommarn. Det blev varmt sommarväder medan vi var på vår utfärd. Det var varmt att cykla hem i långa byxor och långärmat. Vattnet smakade bra när vi kom fram.

En till skön sommardag utan desto mera program. Jag går på nån form av sparlåga, glömmer att använda kameran. Jag får ta tag i det här snarast. Blir ju tråkigt med en sommar utan bilder att titta på efteråt.