Granskingar och strand

Dagen började med blodprov för min del. Klockan 7.14 tog jag min könummer. Räknade till åtta före mej. En kvart senare gick jag ut från hälsostationen. Jag var överraskad, var inställd på att sitta där en god stund.

blodprov

 

Några timmar senare steg vi in på rådgivningen. 2- och 4-års granskningar på schemat. Allt bra med både Elin och Viggo. De växer som de ska, på sina egna kurvor, som liknar varandra rätt mycket. Viggo har nått upp till 106 cm och Elin dryga 88 cm. Det staplades klossar, ritades streck och cirklar, hoppades och träddes pärlor. Nästa vecka ska fyra åringen besöka läkare.

syväjärvi

Efter rådgivningen plockade vi upp systern och styrde till stranden. Vi valde den här närmast, för att slippa köra bil långt. Ingen av oss fyra var i vattnet. Det var gräsmattan och lekplatsen som gällde.

syväjärvi

Mina klättermöss klättrade mest hela tiden. Vi vuxna hade behövt ugglehuvud för det sulle tittas åt alla håll samtidigt då båda ville visa sina konster.

2 svar på ”Granskingar och strand

Kommentarer är stängda.