Duplo starter set

Har i drygt en månads tid fått testa nya Duplon via buzzador*. Eller barnen är det ju egentligen som testat.

duplo starter set

Så här ser paketet ut. Positivt med annorlunda former på klossarna och fräscha färger.

duplo starter set 2

Både Viggo och Elin var ivriga. Kul att locket på paketet fungerar som en byggplatta. Så värst många klossar finns det inte i paketet. Men man kan bra börja med denna set. delarna är lagom stora och inget smått finns med som kan hamna fel i munnen.

duplo startet set 3

Några bilder på vad barnen byggt av klossarna. Nu mera finns bitarna huller om buller med våra gamla duplon.

duplo starter set 4

Elin lekte med dem på terrassen också.

*Som Buzzador får jag möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Jag behöver bara berätta om dem för mina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier samt rapportera mina erfarenheter på Buzzadorsidorna.