Häst tårta

häst tårta

På söndagen firade en söt flicka sin fem årsdag tillsammans med sina lekis kompisar. Hennes mamma bad mej baka en kaka med en häst på. Andra önskemål fanns egentligen inte, men den fick gärna vara simpel.

häst tårtdekoration

Att modellera en häst var intressant. Valde från första början att inte ens försöka få det att likna en riktig häst. Är nöjd med min bruna häst som ligger på gröna ängen och vilar. Morötter runt hästen och blommorna runt tårtan passade jag på att göra då på dekorations kursen för några veckor sedan.

häst tårta 1

Tårtan består av ljust tårtbotten fylld med jorgubbar och kvarg-gräddeblandning smaksatt med vanilj. Spacklade tårtan med smörkräm före jag täckte den med sockerpasta. Dekorationerna är också gjorda av sockerpasta.

Ett svar på ”Häst tårta

Kommentarer är stängda.