Sista Hälsans Kök

hälsans kök falafel 1

Redan för en tid sedan testade jag den fjärde av Hälsans Kök produkterna jag fick som buzzador*. Jag hade sparat falafel  till sist. Vet egentligen inte varför. Eller kanske för att jag inte riktigt visste hurdan måltid jag ville göra. En dag efter klubben stod det klart. Det blev wokgrönsaker och falafel till lunch för mej. Ur enkelt att tillreda. Allt i stekpannan och stek i ca 8 minuter.

hälsans kök falafel

Jämfört med färsen, bullarna och burgarna jag också testade gillade falafel mest. Falafel smakade mest. Dessa smakade annat än salt. Egentligen är dessa och färsen de produkter jag kunde tänka mej köpa igen.

*Som Buzzador får jag möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Jag behöver bara berätta om dem för mina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier samt rapportera mina erfarenheter på Buzzadorsidorna.