Sommar nyheter

pomp de lux

Barnen prövade ivrigt en del av sina nya sommarkläder från Pomp de Lux. Vackra kläder och sköna material. Storlekarna varierar från plagg till plagg känns det som.

pomp de lux 2013 1

Viggos shorts är i storlek 98 och den långärmade är storlek 110/116. Shortsen är passlig, kanske till och med lite stora. Skjortan är mycket stor än. Viggo anväder storlek 104 i både långbyxor och skjortor. Men den storleken blir snart liten.

pomp de lux 2013

Elin tunika är storlek 86 och leggingsen storlek 92. Tunikan är en jätte bred modell, men den lägger sej nätt. Leggingsen är ännu lite stora. Ett stort plus för att leggingsen har spännings möjlighet i midjan, knapp och gummiband. Annars hade dessa trillat av Elin. Elin använder för tillfället byxor och leggings i storlek 92 (några 86:or finns visst kvar). Hennes övredelar är i storlek 92.

pomp de lux 2013 2

En hastiga vända ut i kvällssolen i de nya kläderna.

2 svar på ”Sommar nyheter

  1. Sökte ut vår kläder när vi kom hem och tog 86ans storlek åt Elliot för jag tyckte de var ganska stora i storlek, men båda blusarna satt perfekt (den ena var till och med lite liten) så får se om de alls går längre på hösten och ”harem”-byxorna sitter nog lite konstigt tycker jag, vet inte riktigt om jag diggar eller ej:) stora vid midjan och spända vid vaden… men di får duga:)

    Elins tunika ser jätte fin ut:)

    • Jag har samma erfarenhet av en långärmad jag köpte åt Elin på hösten. Tog då en 80a, för hon hade precis börjat med den storleken. Men den var på tok för liten på henne, gick inte ens på. Böt den till en 92a. Den var rymlig till en början, men gick jätte bra att ha med uppvikta ärmar. Hon går ännu också i den, nu är den passlig.

      Synd att det inte var så lyckat med storlekarna. Du får byta till större om det känns så. Vilka harem byxor tog du? men det låter ju underligt det där. Hoppas du vänjer dej vid hur de ser ut. Sedan kan de vara riktigt snygga byxor. 🙂

Kommentarer är stängda.