De bortglömda bullarna

Redan för flera dagar sedan tillrädde jag en snabb middag på Hälsans Kök bullarna jag fick som Buzzador*. Glömde bara bort att publicera inlägget.

hälsans kök bullar

Började med att koka en smarrig tomatsås baserad på tomatkross. Jag gillar för övrigt Pirkkas ekologiska tomatkross. Den har passliga tomatbitar, inga gröna delar av tomaten och vätskan är så där lagon tjock, inte för tunn. När tomatsåsen tagit smak hällde jag i de fruska bullarna. Allt fick puttra på tills bullarna var varma.

hälsans kök bullar 2

Med en god sallad, pasta och riven parmesan var middagen klar på under 30 minuter. Enkelt och snabbt, det gillar jag.

Till bullarnas smak. Vi alla gillade smaken. Det jag förstås bero på att såsen var rätt god. Bullarna var saltiga, precis som burgarna. Men av någon anledning smakade dessa bättre än burgarna. Bullarna består av soija- och veteprotein samt en drös med kryddor. Tvivlar att jag kommer att köpa dessa igen, men man vet aldrig.

*Som Buzzador har jag möjlighet att prova nya produkter och tjänster. Allt jag behöver göra är att berätta om dem för mina vänner, öga mot öga och/eller via sociala medier samt rapportera mina erfarenheter på Buzzadorsidorna.