Kvalitetstid med sonen

Medan far och dotter sjöng sånger spenderade jag och Viggo tid tillsammans i vårt köpcentrum. Det gör vi alla torsdagar. Vi gillar det båda, uppskattat att få vara bara vi två. I djurbutiken står vi största delen av tiden. Råttor, möss, akvariefiskar, kaniner och andra små gnagare. Nyaste nytt är myror,skalbaggar och andra små kryp i små fryskask storleks burkar. Allt intresserar honom och till slut dras han till katt- och hundleksakerna. Han frågar och funderar. Jag svarar så gott jag kan.

faunatar

Hmmm, jag blir nog inte det minsta sugen på att husdjur av denna sort.  Även om snigeln bara kostade sex eurosar.

2 svar på ”Kvalitetstid med sonen

  1. vänta vad de blir sommar kan vi donera er hur många sniglar som helst o heelt gratis! 😉

    • Tack, men nej tack! På sommarn har vi också helt tillräckligt av dom på gården. Inte stora som den där, som tur!

Kommentarer är stängda.