Möbler och deras platser

Måndag kväll bar killarna ut den gamla soffan och in den nya. För att få den nya och rymmas in, krävdes lite omändringar i vardagsrummet.

gamla

Men expedit hyllan gjorde knuten trång och yr. Igår bar vi omkring möbler här hemma. Expediten och bilmattan landade i barnens rum. Samtidigt flyttade mycket av leksakerna upp, får se hur länge det fungerar. Nu är barnens rum lite trångt i väntan på att barnen börjar sova i våningsäng. Drömmer om en mindre våningsäng, Viggo sover nu i en Unipuu pikkuparvi som känns stor för rummet. Hojt, om någon vill köpa bort Unipuu av oss.

nya

I den nya soffan får vi alla plats. Den är underbar! Mattan från barnens rum fick flytta ner, den vi hade kändes för stor. Likaså skåpet och leksakslådan från barnrummet kom ner. Nu återstår bara att hitta rätta platserna för dem. I leksakslådan flyttade tågbanan in. Det här kommer att bli bra, bara datorn och symaskinen ännu flyttar upp. Väntar på mars och semesterveckan som torde medföra de sista förändringarna.

4 svar på ”Möbler och deras platser

Kommentarer är stängda.