Geniet själv

Här har jag gått och svurit och varit allmänt sur på värdet och väglaget. Men det är inte roligt att ta sej fram på oplogade vägar i snösörja. Igår kväll tändes lampan, så där som i alla tecknade, och jag kom på det. Båda barnen i varsin pulka, istället för en i pulka och en i vagn. Hurraa!

1

Imorse sadlade vi om, Elin fick åka babypulkan och vagnen blev hemma. Jag försökte att inte tänka tanken om sandade trottoarer. Det hade varit ett stort bekymmer eller bara gjort framfarten mycket långsam. Nu var vägarna plogade och det löpte riktigt bra. Viggo och Elin trivdes och gillade läget. Jag gillade också att få dra med båda händerna istället för att dra och skuffa. Det var för omväxlingen riktigt skönt att promenera till klubben.

2

Vackert var det också. Även Viggo märkte hur fin snön var på träden. Den sista uppförsbacken fick Viggo gå själv. Han valde dessutom att dra sin pulka och ryggväska. Stolt uppe på kullen konstaterade han att det nog hade varit lite tungt. Jag berömde honom lite för den prestationen. Backen är tung och speciellt med nysnö och halt under det.