Ett avslöjande

Hittills har tisdag varit dagen då vi haft klubb med Elin och således inte behövt gå av och an hem. Nu har vi fått program till onsdagförmiddagarna också. Vi har fått plats på knatterytmiken i samma hus där vi är på klubb på tisdagar. I samma veva ska vi börja dra denna rytmik då Anna återgår till arbetslivet. Detta är ett av de ”enorma” besluten jag skrev om förra veckan.

rytmik

Nu gäller det att damma av mapparna med material från jobbet. Det här ska bli riktigt roligt har jag på känn. Även om jag inte är helt bekväm med att vara den ledande sångerskan framför andra vuxna, med enbart barn går det väl. Som tur är kan dessa föräldrar sångerna vid det här laget och jag kommer att  vara försiktig med att introducera nya. Som ni ser på bilden har vi en liten motorikbana också på rytmiken. Nästa onsdag gäller det, då är det mitt första pass.

12 svar på ”Ett avslöjande

  1. Oj, va roligt! 🙂 Ja ska dra babyjumppa här 🙂
    …men nu e ja ju nyfiken på vilka de andra besluten var…? 😉

  2. Roligt! Jag har också tänkt det skulle vara ok att dra nåt barnjumppa då man ändå vill gå med barnet. Men än så länge nöjer jag mig som deltagare 🙂

  3. Jej 🙂 De kommer att gå hur bra som helst, du ba int bryr dig över de vuxna o tänker att de e för barnen du sjunger..så går de finfint 🙂

Kommentarer är stängda.