Två från idag

Två höjdpunkter från idag.

Pulkan var med på vår färd till klubbarna. Viggo drog Elin en bit. Under tiden skuffade jag en tom vagn. När Viggo inte ville dra Elin mera, fick han också sitta. Jag drog båda barnen i pulka och skuffade en tom vagn. Kändes smart. (Inte) Hemvägen fick jag skuffa Elin i vagnen och dra Viggo i pulkan. Bra så. Alla njöt av resan till och från klubb.

Denna pärla med sin mor förgyllde vår eftermiddag idag. Härligt att få se dem och höra Mineas skratt, både det riktiga och det tillgjorda. Alldeles för länge sedan. Hon visade dessutom att hon är en höjdare på att langa pepsi max. Aldrig fel.

2 svar på ”Två från idag

    • Mössorna är av märket Biggu. Finns en internetbutik, men hon som driver den är visst mammaledig just nu. Köpte Elins via Biggus facebook sidor, där sålde hon bort de sista hon hade på lagret. Kan hända att där ännu finns kvar, har inte kollat. Mössorna är jätte varma och samtidigt tunna. Viggo har samma mössa nu för tredje vintern och tror att Elins kommer att passa lika länge. Ullet tycks töja lite i användning.

Kommentarer är stängda.