Vinteroverallen

Viggos nya vinteroverall var i bruk för första gången idag. Hämtade den på posten igår. I grävens tid kan man säga, för jackan och byxorna han använt hittills har inte varit tillräckligt varma då det är många grader kallt.

Det är en Mini A Ture Wanni vinteroverall i storlek 110. Hoppas lite att den ska passa även nästa vinter. Nu är den lite stor, men inte för stor. Overallen har bra spänningssystem i midjan, passar vår smala kille bra och gör att den kan vara lite stor utan att falla ner. Gillar att kragen inte är högre än den är, Viggo brukar gå omkring och äta på kragen, men nu har han inte lika bra möjlighet till det. Dessutom verkar den vara mycket varm och skön, i dagens kyla (ca -10 grader) har han haft innekläder under (alltså långärmad och collegebyxor) och han var varm när vi kom in. Ett minus får overallen, den har mycket dåliga reflexer om man jämför med Molo Kids overallen Viggo hade förra vinter eller Polarn och Pyrets overaller vi haft.