Torsdagsrundan

En kompis bad mej med till Akseli loppisen igår. Barnens musiklekisar som äger rum efter varandra tänkte bli ett problem. Men som tur har jag en underbar syster som gärna går i djurbutiken och tittar på djur medan J och Elin är på musikstund. Således var det fritt fram för mej att åka. Och det gjorde gott att komma bort några timmar en torsdag eftermiddag. Akseli hade inte mycket att komma med, förutom dyra, söndriga och smutsiga kläder och saker. Några guldkorn fann jag, ett par skor åt Viggo och två påsar plastdjur. Djuren kommer att finnas med i årets julkalender.

Vi var rätt snabba att gå igenom loppisen och beslöt att ta en Ikea på vägen hem. Jag behövde ett bakningsunderlag i silikon och lite paketpapper. Hittade det och lite till.

De där ljusen var jag jätte glad över, tills jag tog ut dem ur paketet och de luktade. Fy för det. Märkte det inte i butiken, för hela ljusavdelningen stinker där. De fick flytta ut i lyktorna, hoppas de brinner bra där.

4 svar på ”Torsdagsrundan

  1. Usch för akseli, jag hade helt samma upplevelse sist jag var där… Akseli ha börja ta provision oxå för hela försäljningen, int e de mycke typ nån procent, men tanken att bordet per vecka är dyrt o de inte städar eller diverse om N&N?.. Använder mig av Nella&Nuttu nuförtiden bara. Har faktiskt bord där nu… Skönt o slippa av med klädjun o ännu få en liten slant av de. 🙂

    • Äsch då… Då lönar det sej att besöka Nella&Nuttu bara. Fint med bord, duktiga du, hoppas det går åt bra 🙂

  2. Ja hade aldrig trott att man kan ha så kul i en djurbutik, o den halvtimmen gick nog otroligt snabbt… Men tiden brukar ju gå snabbt i bra sällskap o nu hade ja de nog 🙂

Kommentarer är stängda.