Ibland kan det bli bättre än man trott

Morgonen gick nog inte till historien som den mest idylliska och harmoniska i detta hus. Men inte som den värsta heller för den delen. Något där mitt i mellan. Viggo har varit på humöret ”inte låta Elin leka med något”. Då han är på det humöret är det tungt för oss alla. Själv får han inget gjort då han vaktar hennes alla steg. Elin får stå ut med några extra törnar och buffar och ingen ro att leka får hon. Jag gör inget annat än nekar, säger till och agerar som polis. Som tur vände det då vi tvättade tänder, annars hade jag blivit prillig.

de får tvätta tänder själv efter att en vuxen först tvättat. Elin ville väta ner sin tandborste mitt i tvätten, men hon når inte upp till kranen. Hon ger tandborsten till Viggo. Han tar den, väter ner den och ger den tillbaka. Detta upprepas några gånger, tills jag tycker att de tvättat klart.

Påklädningen går ungefär lika bra. Förutom att Elin blir ledsen då hon inte får göra allt själv och komma ut med benen i overallens ärmar.

I parken är det soligt och allmänt tervligt. Barnen leker tillsammans. Alltså VIggo med grannflickan E. De utforskar skogsdungen, leker Guldlock och de tre björnarna och går tillslut hand i hand hem. Aaaah. Ett bra slut på en förmiddag som började så dåligt.

3 svar på ”Ibland kan det bli bättre än man trott

Kommentarer är stängda.