Fredagens frost och vänskap

Hoppsan, tiden rusar då man har roligt. Har glömt bort att jag har en blogg, igen. Tar igen det nu.

På fredagen var det fint väder, vi passade på att njuta ute.

Fotade lite frost, åter. Men det är så fint.

Viggo och grannflickan E lekte tillsammans hela den tiden vi var ute och de bråkade inte en gång. De kunde till och med samsas om en sparkis. Turvis åkte de ner för backen på gården. Ett försök att leka kurragömma gjorde de också. Vi höll på att tappa bort barnen på gården då.

Viggo övade att ta fart själv, benen rörde sej samtidigt åt samma håll. Framsteg! Elin vill numera ha hård fart i gungan, men inte för hård.

Hos Momi lekte de tillsammans en stund. Viggos elefant sa hej åt Elins elefant. Tillsammans fick vi lära Elin att hennes elefant ska svara. Tillslut lyckades det och lekten kunde fortsätta i det oändliga. Eller tills Viggo tappade intresset.