En gång till

Har man en gång gjort något roligt, kan man väl göra det en gång till? Nu talar jag roligt ur barnens synvinkel, inte nödvändigtvis min. Det handlar om de där ytterkläderna i tamburen. Idag revs allting ut igen. (Tycker det ser ut som vi har hur mycket utekläder som helst då allt ligger utspritt på golvet.)

Bus bland kläderna tillsammans med Freja.

Elin passade på att klä på sej lite kläder, för omväxling.

En hamburgare. Jag har en känsla att det här inte är sista gången lådorna töms på innehållet.

Tack flickor för sällskapet! Och tack för semlorna, de sjönk i rask tackt till mellanmål! Semlorna hade bättre åtgång än Oivallus-brödet haft. Och det är en stor favorit hos Viggo och Elin. Jag ska handla gröna mjölpåsen nästa gång vi är i matbutiken.

 

4 svar på ”En gång till

  1. Bilderna beskriver så bra, stämmningen! Härliga små barn! Tack, det var rolig att vara på besök! Så ses vi igen i slutet av månaden! 🙂

Kommentarer är stängda.