Nu kör vi vardag igen

Vardagen började. Jag fortsätter plöja igenom bykbergen. Smutstvättshögen minskar och den rena tvätten ökar. Kaoset kvarstår. En del av den rena tvätten ska ju inte tillbaka in i klädskåpen, utan bort. Antingen är det sommarkläder som ska packas ner och vänta på nästa sommar eller så är det för små sommarkläder som ska packas bort. Jag försöker blunda. Allt går bara inte att göra på en gång. Vill vara med barnen också på dagarna, inte bara byka, vika och sortera. Huvudsaken att vi har rena kläder att ta på oss. Resten kan vänta.

Vi vågade ut oss i regnet idag. Det var öde i parken. Vi gungade och rutschade. Hur roligt som helst.

Det gråa vädret är nog lite deppigt. Saknar solen.

Viggo och Elin gillade vädret, speciellt vattenpölarna. Ett litet minus med Elins overall, den saknar huva. Finns inte på den modellen i den här storleken. Idag hade huva varit bra.

Vi behövde inte vara ensamma hela första dagen. Mamma och hundarna hälsade på. Viggo ville ta en bild på oss fyra. Han placerade kameran på tv-bordet. Jag hjälpte lite med timern, resten fixade han själv. Detta gjorde vi om och om igen, till Elin tröttnade och lite till. På en bild fastnade hundarna också.

Ännu en bonus på en trött mamma med sina härliga barn.