Promenix med en 3 åring

Vi drog iväg på en promenad. Jag med Elin i vagnen och Viggo på sparkcykeln.

Vi kom inte långt före skogsduvan lät i skogen. Den stannade Viggo och lyssnade på.

Vid diket stannade  vi och Viggo kastade många stenar.

Sedan fick vi promenera en god stund. Ibland stannade Viggos mopo (cykeln alltså) och han måste starta den på nyt med sin nyckel (ett långt grässtrå). Det tog lika länge som att få igång en trög gräsklippare.

Vi valde att gå förbi skolan. Vid sportplanen stannade vi lääääänge och kollade när pojkarna spelade boll.

Så länge att sjuklingen inte ville sitta mera. Hon fick gå strumpfota en stund.

Fick på något sätt Viggo att fortsätta hemåt. Via några diken och igenom en tunnel. I en uppförsbacke fick jag dra lite, men sedan gled det fint sista biten. Tills han hittade på att han skulle rita på sandvägen 50 meter hemifrån. Vi gick kanske sammanlagt en kilometer och det tog oss 45 minuter. Ingen hårdträning precis. Men 3 åringen njöt för det mesta.

2 svar på ”Promenix med en 3 åring

Kommentarer är stängda.