Lite sommar

Jag hade redan gett upp med sommarn för iår. Men igår var det ju fint och idag likaså. Härligt med värme och sol. Tråkigt med snoriga näsor och stegring. Vi passar på att njuta ute, Viggo och jag, medan värsta sjuklingen sover.

image

image

image

7 svar på ”Lite sommar

 1. Japp, det e nog megaskönt med lite sommar! Känns som om vi int haft nån riktig sommar än 😉

  Tråkigt med en liten sjukling, krya på sig!

  • Precis, känns att riktiga sommardagarna varit få och vi hinner ha höst och vinter hur länge som helst. 🙂

 2. Lilla S har nu också fått sin första förkylning. 38C feber, näsan rinner och allmänt hängig… Usch.

  • NEEEJ!! Förlåt.. 🙁 Hoppas hon kryar på sej snabbt. Mycket att dricka bara. Elin har åtminstone ingen matlust, lite fruktmos och bröd har hon ätit. Men druckit vatten, det har hon, mjölken har inte heller smakat. Nu till natten fick hon värkmedecin. Hoppas ni får sova! kram

   • Var inte ledsen, det skulle ju komma förr eller senare ändå! Hon tycks nog äta, Gabbe har fått i henne lite det ena och det andra men hon dricker lite sämre. Nätterna har varit skrikfest, hon är så ledsen så, tröst hjälper inte. Panadol kör vi nog så värk borde det väl inte vara, men vem vet…

 3. Ja va nästan ren o packa bort sommarkläderna men de va väl tur att ja int gjorde de 🙂 Hoppas ni frisknar snabbt 🙂

Kommentarer är stängda.