Slutsprut

Vi har spenderat ett långt veckoslut på mina farföräldrars stuga. Fått njuta av pang väder (inte alla dagar) och supergod mat (alla dagar). Höjdpunkten i matväg var nog muurikka plättarna som min farbror stekte. Samtidigt inledde vi den sista veckan av vår semester. Inte en dålig start, vill jag påstå.

Är man händig kan man bygga en egen fresbeegolf korg.

Underbar plats då vädret visar sej från den bästa sidan. Här är det antingen eller som gäller. Värme och sol eller kallt och blåsigt.

Min brors gamla gummibåt grävdes fram och blev plötsligt en bassäng.

Barnen trivdes i sandhögen. På samma ställe har jag och mina syskon lekt som barn.

Krokettspel på gång.

Elin ville också vara med. Hon visste precis hur hon skulle göra, även om det inte var så lätt.

4 svar på ”Slutsprut

  1. Oj oj oj va de ser sköööönt ut 🙂 Och Elin behöver bara en lite kortare klubba (om de heter så) för att de ska gå lättare!!

Kommentarer är stängda.