En liten stund

Det känns om det inte gjort annat idag än regnat. Men en liten stund var det uppehåll på förmiddagen. Då passade vi på att andas lite frisk luft. Vi lånade trampolinen på grannarnas bakgård. Jag pratar alltså om alla grannar i vårt bolag som grannar, även om vi bara har en familj som vägg grannar. I detta fall är det olika grannar som har trampolin, jordgubbar vi ätit och blommor vi lånat. Härliga människor är de alla. Om vi någon gång ska flytta, kommer det att bli svårt. Så underbara människor har lärt känna i vårt bolag och här på området.

Tillbaka till trampolinen efter ett litet sidospår. Både Viggo och Elin gillade. Viggo hoppade och Elin studsade med av bara farten. Senare fick Viggo hoppa med grannflickan utan Elin och då var tempot lite häftigare.

Ett svar på ”En liten stund

Kommentarer är stängda.