Margareteberg

För att inte sitta hemma för mycket gjorde vi en utfärd idag igen. Margareteberg föll lotten på. I parken finns något för alla. Lekplats för barn. Fina planteringar och promenadgångar för vuxna. Ett café och en butik. Många gräsmattor för egen piknik. En dag går mycket snabbt här. Ett ställe som definitivt ska besökas på nytt i sommar.

En bildkavalkad:


Dagens barn


En lekpark med fina klätterställningar


Ett område med bil och djur i trä


Hönorna på bänken


En enorm rotborste


Bland annat en alligator fanns bland djuren


Klättrar i skuggan av syrener


Tre elefanter balanserade…

En fråga: Var i t.ex. Esbo finns det lekparker värt att besöka? Alltså asukaspuisto eller nåt sånt. Varför inte västerut från Kyrkslätt också. Berätta, vart lönar det sej att utfärda?

6 svar på ”Margareteberg

  1. Suuret kiitokset huippuseurasta! <3 Ja nuo puistovinkit kiinnostavat täälläkin! 😉

  2. Gällande asukaspuiston( fin svenska :)) Ha själv besökt sökö(ylläri) larsvik o stensvik… Trevliga alla tre,sökös har iaf program varje dag( ti o fre grillning- eget grillbart bara medtages) kolla på esbos sidor vad som e uppe nu under semesterperioden. Om ni kommer ti sökö kommer vi gärna med ifall vi e i hoodena… 🙂

    • Härligt med program. Jag ska kolla upp vilka som har öppet och när. Vi får väl gå igenom alla parkerna som finns listade på Esbo sidorna under semestern. Eller de som låter mest lockande.

Kommentarer är stängda.