Spårvagns premiär

Vi har haft bil idag. Lyx. Vi åkte till systern som ännu bor i Helsingfors. Sedan blev det en extempore spårvagnsutfärd till Hagnäs. Barnens första spårvagnsresa. Kände mej klumpig med vagnen i spåran. Kände mej mycket missplaserad där i spårvagnen bland alla mer eller mindre alkoholiserade. I Hagnäs glömde Viggo bort att gå. Det fanns så mycket att titta på. Vi var bara i vägen för alla. Trots allt en rolig utfärd. Och vi ska absolut åka spårvagn igen. Och vi ska absolut besöka huvudstaden mera ofta.

Det är rätt skönt att gå hand i hand med Viggo. Han har blivit tillräckligt lång. Man får gå rakt. Behöver inte böja sej för att räckas till den lilla handen.

 

9 svar på ”Spårvagns premiär

  • Gick in i Sokos, köpte födispresent åt farbror och åkte tillbaka till Jenni 🙂

 1. De va spännande o mycket rolig utfärd 🙂 Va e de månne vi tittar på i spårvagnen, bådas miner e lite lustiga 🙂

 2. Nu fattar jag varför du Anni ser så bekant ut!!! Din syster e ju vår E:s härliga Jenni (o de e ju lustigt för han kallar mig ofta till Jenni istf mamma). Ni e så lika, nu när jag tänker efter…:) Massor med hälsningar åt J av oss alla, speciellt en liten sommargubbe!

   • Vad roligt att hon e tillbaka! Våra busungar börjar om 2,5vka. Det blir doubletrouble för henne från vår familj 3d/vkan…:)

    • Säkert skönt att få pusta ut lite några timmar de dagarna. 🙂 Och koncentrera sej på baby då det är dags.

     • Jo tror också det blir skönt men allra mest ser jag framemot tiden just före då inte bebisen e ännu här…hihihi. Proper mammaledighet 3d/vkan och ti att göra ”ngra” ofärdiga projekt eller fast bara ladda inför hektiska vintern 🙂

Kommentarer är stängda.