Blomster prakt

Bläddrade i Kirkkonummen Sanomat igår. En artikel berättade om en äldre dam som planterat 3000! blomlökar på hösten på sin gård. Hennes gård gränsar till nya parken vid Citymarket. Nu blommar blommorna för fullt. Massvis tulpaner, narcisser etc. Det ser jätte vackert ut. Såg detta på riktigt då vi var till parken på utfärd. Trodde att det var kommunen som planterat, men nej. Kommunen hade inte köpt dessa landremsor av henne. Hon köpte lökar och planterade. Så alla fick något vackert att se på. Underbart att sådana människor existerar!

Jag knäppte bara en bild långt ifrån. Det fanns en annan lika stor rabatt med mera blommor.

2 svar på ”Blomster prakt

  1. Nå SÅ ska det se ut! Härligt! I många varmare länder har de ju helt underbara rondeller och välkomst”skyltar” (på en backe tex) av blommor, här är det ovanligt med sådanadär blomsterhav. Blommor är bra för själen, det tror jag! 🙂

Kommentarer är stängda.