Ett försiktigt Viggo

Sista rytmiken idag. Barnen var finklädda, programmet det vanliga. Vi har börjat alla rytmikstunder med att en boll rullas i tur och ordning till alla barn. Alla barn ska säga sitt namn och rulla bollen tillbaka till Anna. Hittills har jag fått säga Viggos namn. Han har inte sagt det själv. Men idag. Idag hördes ett mycket tyst och försiktigt: VIGGO. Jess! Ett stort framsteg för vår lilla man. En stolt mamma myser.

9 svar på ”Ett försiktigt Viggo

  1. Heja Viggo! 🙂

    Annars, har du någo tips på områden i Kyrkslätt där det lönar sig att titta/leta efter lägenhet? Jag kollar oikotie dag och natt: söker huvudstadsregionen samt lite utanför. Ska köpa bostad själv så har inte så himla mycket pengar att röra mig med, typ det jag får för denna plus pikulite till.

Kommentarer är stängda.