Vi åker tåg

Så bar det av mot Esbo idag. Viggo orkade cykla med sparkcykeln hela vägen till tåget, lite på 2 km. Jag är imponerad.


En snäll medpassagerare fotade oss.

Viggo är rolig att åka tåg med (buss också). Så länge jag kommer ihåg den lilla russinasken. Han mumsar sina russin. Tittar ut  från fönstret och pratar dittan och dattan. Det häftigaste med dagens resa var nog en ung man som hade Finlands flagga målad över hela ansiktet, en blåvit afro peruk, en blå cylinderhatt och en Finland spelskjorta. Viggo var imponerad. Viggo pekar och är förvånad. Killen skrattar och börjar prata med oss, Viggo blir lite blyg. Momi, moster och pappa fick höra om denna man idag.

Elin är en mera krävande resenär. Hon vill inte sitta i famnen. Hon vill stå i famnen, klättra i famnen, krypa längs golvet, äta fönsterkarm, slicka fönster etc. Pust! Som tur tar vår tågresa typ 20 minuter. Snart kan hon också få en russinask.