Barnmässan 2012

Jag packade in mej och barnen i bilen. Grannen packade in sej och sin barn i deras bil. Vi  styrde bilarna mot mässcentrum i Böle. Jag tackar Punainen Norsu för våra biljetter. Det vimlade av barn, vagnar och föräldrar, men alla fick plats. Dagens bästa var en pappa som himlade sej över mängden barnvagnar. Konstigt, eller hur.

En liten bildskörd från dagen


Punainen Norsu har färgglada kläder och kepsar.


PaaPii design


Seppäläs nya Baby kollektion. Söta kläder både i lugna och färgglada allternativ. Materialen verkade jätte sköna. Går till storlek 86, så vi hinner ännu. Och det finns en Seppälä här i ”byn”.


VM-maskot. Den enda enorma maskot som Viggo inte var rädd för. Han tyckte inte om den, men det var inte heller spännande. Snorkfröken fick honom att gråta, likaså en stor Jysk-dyna. Men jag förstår honom väl, visst är dom där stora uppstoppade maskotarna lite otrevliga. Vi behöver inte fundera på att åka till Mumindalen, skönt så.

EDIT: barnen på bilden har inget med oss att göra.


Name it hade masker barnen fick färga. En liten skillnad på en snart 3 årings och en 4 och ett halvt årings ork att färglägga.


Brandbilen var kul.


Elin har gett sitt allt och tog en tupplur på en timme.

En rolig dag i trevligt sällskap.

 

5 svar på ”Barnmässan 2012

    • Kanske inte så stor nytta för Elliot, men då han sover har du mera tid att titta på allt det fina som finns fram ställt. 😉

Kommentarer är stängda.